Info

Battleroyale.nu är en informationssida om spelet Fortnite. Här presenterar vi nyheter, skins, outfit, emotes, danser och mycket mer. Vi är Sveriges största sida inom Fortnite. Vill du komma i kontakta med oss skicka ett mail till info at battleroyale.nu.


Fortnite Battle Royale

Så vad är då Fortnite battle royale och varför har det blivit så populärt? Har du sett filmen Battle Royale från 2000 eller Hunger Games så vet du kanske vad spelet går ut på. Du eller ditt lag om 2 alternativt 4 spelare hoppar på en flygande buss som tar er till en Ö. Ni kommer vara totalt 100 personer på ön och det lag som står ensamma kvar vinner. Om det inte vore tillräckligt svårt så finns det även en storm som är på väg in över ön. Stormen breder ut sig och gör ön mindre och mindre. För hamnar du i stormen är din tid räknad. Till din hjälp har du kistor med vapen, första hjälpen att linda in dina sår med. 

Fortnite battle royale har tagit spelvärlden med storm, med över 40 miljoner spelare och som mest har 2 miljoner spelat samtidigt. Fortnite är utan tvekan det populäraste spelet just nu. Fortnite håller även tittarrekordet på Twitch med antal tittare samtidigt på ett spel. 

Barnvänligt

Spelet har en rekommenderad ålder på 12 år. Självklart är det upp till dig som förälder att avgöra om spelet är lämpligt för ditt barn. Kan tilläggas att inget blod förekommer i spelet.

Pris

Fortnite har 2 lägen. PVE som kostar 39 Euro (tanken är att PVE ska bli gratis under 2018) och ett Battle royale som är helt gratis. Dock finns det mikrotransaktioner i spelet där du kan köpa skins, danser och battle pass för spelets V-bucks valuta. Allt för att göra spelet lite roligare. Men självklart inget krav för att spela. Det går alldeles utmärkt att spela spelet utan att lägga en enda krona på spelet.

Du kan läsa mer om Fortnite här