VPNFakta.se

Vill du undgå att myndigheter, staten och hackers snokar din internettrafik? Surfa anonymt med hjälp utav VPN! Kolla in vpnfakta.se. Dom listar ett flertal leverantörer av VPN och berättar varför du ska skaffa dig en VPN anslutning.

VAD ÄR VPN?

VPN gör att du ansluter genom en krypterad tunnel när du är ute på internet. Det gör att ingen kan se vilka sidor du surfar på. Är du utomlands och vill se ett program från svtplay så kommer du kunna det. Med VPN kan det se ut som att du befinner dig i Sverige fast du i själva verket är i Thailand.
Vill du ladda ner torrents så bör man ansluta sig till en VPN för att säkerställa att du inte blir anklagad för fildelning.

Sitter du på ett cafe och använder cafets wifi så ska du vara försiktig. Det är idag lätt att övervaka trafiken och därför bör du skaffa dig en VPN för att din trafik mellan internet förblir krypterad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *