Solo showdown LTM

Epic har just släppt ett blogginlägg som meddelar att Solo Showdown kommer att återvända i dag 27 juli och fortsätta fram till 30 juli. På samma sätt som den sista händelsen kan spelare tävla om att vinna enorma V-Bucks priser och potentiella inbjudningar till framtida Summer Skirmish-evenemang.

Här är allt du behöver veta om läget:

Hej allihopa,

Vi brinner för att få våra spelare en annan konkurrensupplevelse med återkomsten av Solo Showdown Limited Time Mode.

Försöker du bevisa dig själv på slagfältet? Köa upp för Solo Showdown-läget för en omtvistad Battle Royale-upplevelse. Till skillnad från andra LTM, kommer Solo Showdown inte att ändra på kärnspelet i det nuvarande Solo-läget. I stället kommer du att placeras mot andra självvalda konkurrenter som gör detta till det ultimata testet för överlevnad.

Fortnite laget uppdaterar ofta den här bloggen med Solo Showdown-lägena. Toppspelare kommer att belönas i slutet av denna tävling. *

Priser

1 plats 50 000 V-Bucks
2-4 plats  25 000 V-Bucks
5-50 plats 13 500 V-Bucks
51-100 plats 7 500 V-Bucks

Dina första 25 matcher spelade i Solo Showdown är det som räknas!

Lycka till!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *