Rykte: Fortnite till Android men först till Samsung Note 9

Det är många som undrar när kommer Fortnite till Android. Vi kanske inte behöver vänta så jättelänge till. Då Android-baserade webbplats XDA Developers har avslöjat lite mer information om Android-versionen av Fortnite, och hävdar att deras källa har gett dem ytterligare information. Fortnite på Android kommer att integreras med Samsung Galaxy Note 9: s S Pen. De var inte tillgängliga för att bekräfta vilka funktioner det kommer att ha inom spelet.

  • Samsung vill annonsera den nya Note 9 som en ”speltelefon” och som sådan slog ett partnerskap med Epic Games.
  • Deras källor informerar dem om att Samsung försöker samarbeta med Tyler ”Ninja” Blevins för att främja Fortnite / Samsung-partnerskapet.
  • Fortnite på Galaxy Note 9 kommer att stödja Samsung DeX.
  • En ny rapport från 9to5Google har avslöjat möjlig ny information om Android-versionen av Fortnite Battle Royale. Epic Games meddelade tillbaka i mars att Fortnite skulle komma till mobila enheter. Fortnite har varit tillgängligt på iOS sedan mars, och Epic uppgav att en Android-version skulle komma ”senare i sommar.”

fortnite android

Ny information från 9to5Google att Android-versionen av Fortnite kommer att vara tillgänglig uteslutande på den kommande Samsung Galaxy Note 9 i 30 dagar. Samsung har ännu inte meddelat den nya Galaxy Note 9, men de förväntas avslöja produkten vid en ”Unpacked” reveal-händelse som planerades den 9 augusti. Galaxy Note 9 väntas sedan starta i mitten av augusti vilket innebär att Fortnite för Android kommer endast att bli tillgänglig på andra enheter än Galaxy Note 9 i september.

Lanseringen av Fortnite på Android kommer att komma som en speciell kampanj tillsammans med Samsung Galaxy Note 9, som kommer att meddelas om några veckor, säger vår källa. Logik skulle då föreslå att spelets Play Store-notering skulle dyka upp ungefär samma tid som not 9 blir offentligt tillgänglig.

Dessutom rapporterar 9to5Google att Samsung och Epic har slagit upp ännu fler erbjudanden: de som förbeställer Samsung Galaxy Note 9 kommer att få V-bucks att använda i Fortnite, cirka $ 100- $ 150 värda i V-bucks för att använda i spelet.

Ingen av dessa uppgifter har meddelats av Samsung eller Epic, men om den här informationen är korrekt kan vi förvänta oss att höra om Fortnite för Android vid Samsungs event den 9 augusti.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *