Remote Explosives/C4 kommer förmodligen nerfas

C4 blev inaktiverade i Fortnite Battle Royale igår, eftersom det fanns en bugg som upptäcktes där C4 tycktes ha varit nedfed. Här är vad Rook, Lead Item Designer för Fortnite, hade att säga om buggen:

Denna ändring i Radius Radios Explosives ’struktur är oavsiktlig.

Vad hände? Innan denna lapp gick ut gjorde vi en sista minutändring till föremålet för att korrekt ange fallskador som indirekt orsakades av Fjärr Explosives. I processen förenade vi oavsiktligt spelarens skadorradio (400 enheter) och strukturskyddsradien (600 enheter) för att använda de mindre av de två.

Vår plan: Vi testar för närvarande ett nytt värde för denna enhetliga förstöringsradie som möter mer i mitten. Jag rapporterar tillbaka med exakt nummer när det har blivit utplacerat.

Tanken bakom det: Det är meningsfullt att explosionen använder samma radie för både spelare och strukturer, men vårt mål är att en laddning borde kunna förstöra den vägg den är fäst vid och väggen på motsatta sidan av byggnaden rutnät. Det betyder att explosionsradien måste öka från det värde som för närvarande lever.

Du kommer snart att höra från mig när förändringen är bra att gå.

Fjärr Explosives i Fortnite

De sattes tillbaka till Fortnite efter några timmar, men många vet inte att det faktiskt var en förändring som gjordes för att minska produktens effektivitet. Epic hade gjort en anpassning till explosionsradiusen, där skadningsradien brukade vara 600 enheter för konstruktioner och 400 enheter för spelare. Den har nu en enhetlig skadorradio på 520 enheter, vilket innebär att skadorna på strukturen har minskat.

Ändringen i skadaradien har redan implementerats, när den tillsattes efter buggfixet, men det verkar som om Epic lyssnar på samhället och kommer att göra fler ändringar av den här produkten inom en snar framtid.

De flesta av samhället har väckt farhågor om tillgången på denna vara är för hög. Epic överväger att minska droppantalet och den maximala stackstorleken, liksom att minska den totala dropphastigheten för fjärrprojektorerna i Fortnite-världen för att lösa detta problem.

Här är vad Lead Item Designer för Fortnite hade att säga på Remote Explosives:

Uppdatering: C4 är redo att återaktiveras efter en buggfix och en justering av deras explosionsradie. Skadegöraren är nu en enhetlig 520 enheter, medan i tidigare patchar det var 600 enheter för strukturer och 400 enheter för spelare.

För att vara tydlig representerar denna förändring en minskning av strukturen skada radien av Remote Explosives.

Men det är inte den enda förändringen i verk! Vi har hört gemenskapens feedback att tillgängligheten för det här objektet är för högt. För att ta itu med detta har vi funderat på en minskning för att släppa tal och max stackstorlek, och till och med den takt som de släpper i världen. Leta efter eventuella förändringar inom en snar framtid. Under tiden, var snäll och låt oss veta vad du tycker när du har haft en chans att prova sin nya, minskade effektivitet.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad med ny information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *