Fortnite trailer från 2011

2011 meddelande Epic Games deras nästa spel Fortnite Save The World. Epic la ut en teaser som du kan se nedan. Idag 7 år senare den 25 juli fyller Fortnite 1 år. Spelet är fortfarande i early access men kommer bli gratis när det väl släpps. Battle royale delen är redan nu gratis men PVE läget kostar. 

Epic games har utvecklat spelet under många år och Epic kan aldrig ha anat vilken hit Fortnite skulle bli när dom släppte battle royale läget. 6 miljoner spelare på 2 veckor och pengarna strömmar in genom kosmetiskt innehåll. Epic har verkligen hittat en modell som funkar för dom. Folk är helt galna i skinsen.  

Idag firar Epic genom ett antal utmaningar i spelet, så in och spela för exklusiva skins. Grattis Fortnite!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *