Funko och Epic Games startar ett samarbete

Funko och Epic Games har idag meddelat ett partnerskap att ta med sig en rad Fortnite leksaker och samlarobjekt till marknaden senare i år.

Funko säger att den nya samlingen kommer att innehålla mer än tio olika produktlinjer, inklusive Funkos ikoniska Pop! figurer, 5 stjärnfigurer, Pint Size Heroes, Vynl, nyckelringar, POP! kläder och mer.

”Vi är stolta över att samarbeta och samarbeta med Epic Games för att skapa den inledande Fortnite ™ -produktsamlingen och att föra dessa tecken till liv för första gången, säger Brian Mariotti, VD för Funko. ”Denna samling kommer att vara en sann firande av Fortnite’s otroliga popularitet och kulturella betydelse, och vi tror att våra Funko Fortnite-samlarobjekt kommer starkt att resonera med fans av spelet. Vi ser fram emot att utöka denna samling och kombinera våra ledande produktmöjligheter med vår starka detaljhandelsplattform. I slutändan är vårt mål att skapa en kraftfull produktstrategi för varumärket Fortnite ™, samt att föra dessa fantastiska samlarobjekt till fans runt om i världen. ”

Mark Rein, VD för Epic Games kommenterade:  ”Vi är alla stora fans av Funkos samlarobjekt, så vi var glada när vi fick chansen att samarbeta med dem på Fortnite-samlingen. Vi hoppas att våra spelare är så glada som vi handlar om alla de coola sakerna som är på väg. ”

Produkterna förväntas vara tillgängliga i butikerna vid Holiday 2018. Det finns inga bilder eller förhandsgranskning av hur produkterna kommer att se ut som från och med nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *