Utmaningar Säsong 4 Vecka 6

På Torsdag kommer det 7 nya utmaningar för dig som har battlepass. Redan nu kan du tjuvkika på de kommande uppdragen och förbereda dig mentalt. Nedan har vi skrivit en guide för att göra det så lätt som möjligt för dig. Lycka till!

Säsong 4 Vecka 6

SEARCH SUPPLY DROPS


Supply drops  (airdrop) faller ner regelbundet under en match. Försök att överleva tidigt i ett säkrare område och vänta på att de ska falla från himlen. Du kan förhoppningsvis få chansen att få tag i dom. Det blir lättare i squad så länge du inte behöver kämpa över dom med resten av dina lagkamrater.

DEAL DAMAGE WITH SHOTGUNS TO OPPONENTS


Är du inte så duktig med shotgun så har du ett bra tillfälle att öva nu.

SEARCH CHESTS IN LOOT LAKE


Det här är en ganska tråkig plats att landa på. Det finns ganska många kistor spridda runt Loot Lake. Fabrikerna i väst kommer att vara mest tillförlitliga, men området i norr kan vara en bra plats där du inte behöver slåss om kistorna. Bilden visar vart kistorna kan finnas.

fortnite chest

SPRAY OVER DIFFERENT CARBIDE OR OMEGA POSTERS


Du ska använda en valfri spray och spraya över affischerna för att klara utmaningen. På bilden nedan är det markerat var affischerna är uppsatta.

 

SEARCH BETWEEN A PLAYGROUND, CAMPSITE, AND A FOOTPRINT (HARD)


Du hittar en lekplats i Greasy Grove, dinosauravtryck väster om Greasy, och campingen norr om berget. Allt du behöver göra är att resa till mitten av dessa, där jag har markerat på kartan nedan för att slutföra denna utmaning!

fortnite

SMG ELIMINATIONS (HARD)


SMG är kanske inte folks förstahandsval i Fortnite. Men dom har faktiskt ganska starka användningsområden, särskilt när du vill förstöra väggar. Dom förbättrade nyligen suppressed SMG, och den taktiska versionen har alltid varit ett helt okej vapen. Vårat tips är att använda SMG för att avsluta fienden, tex  efter ditt första shotgunskott. Så ska du se att du klarar av den här utmaningen.

ELIMINATE OPPONENTS IN RETAIL ROW (HARD)


I Retail Row kommer du hitta tillräckligt med loot för att kunna eliminera fienden.

Lycka till med veckans utmaningar i Fortnite!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *